Kinderen t/m 6
GRATIS

Tijdens ons gehele nieuwe themajaar zijn kinderen t/m 6 jaar gratis!

Zij overnachten gratis in een van onze hotels en krijgen tevens  gratis toegang tot de Parken.

FUN FACTS

De meest 'pop-pulaire' attractie is 'it's a small world'. Hier vindt u 281 Audio-Animatronics® figuren, 48 bewegende speeltjes en 247 bewegende accessoires.


If the print window don't open automatically, click here :  


Home > en nog meer > La Vallée Village

Shopping

Add to my bookmarks

Val d'Europe

Mode, sport, technologie, cultuur, design, culinair genot, Franse wijn...
Bezoek Val d'Europe waar u meer dan 150 gespecialiseerde winkels aantreft en u naar hartelust in een unieke omgeving kunt winkelen!

Apple Store, Lush, Pandora Store, Swarovski, L'Occitane en Provence,
Desigual, La Grande Récré en nog veel meer...

Als u even wilt pauzeren dan kunt u in een van de 20 restaurants genieten van een heerlijke maaltijd of snack of van de gelegenheid gebruikmaken om de wonderen van de onderwaterwereld te ontdekken in het spannende Sea Life-aquarium.

De winkels in ons centrum zijn geopend van maandag t/m zaterdag, van 10h00 tot 21h00. De restaurants zijn iedere dag tot middernacht geopend.

Val d'Europe is gemakkelijk bereikbaar dankzij een regelmatige pendeldienst en ligt op slechts 5 minuten rijden van Disneyland® Parijs. De pendelbussen vertrekken ieder half uur vanaf het busstation van Chessy-Marne La Vallée. De bussen rijden 7 dagen per week van 09h00 tot middernacht (buslijnen L50 en L34).

La Vallée Village

Shoppen in de openlucht in La Vallée Village®. In kleine huisjes, die zo kenmerkend zijn voor de regio Île-de-France, vind je hier meer dan 120 van de grootste merknamen in de wereld van mode en huishoudelijke artikelen.

Maandag tem vrijdag : 10.00 - 19.00 uur
Zaterdag en nationale feestdagen: 10.00 - 20.00 uur
Zondag: 11.00 - 19.00 uur


Er rijdt een pendelbus vanaf de Disney Hotels (service tegen betaling, op aanvraag). Gesloten op 1 mei, 25 december en 1 januari.

www.lavalleevillage.com

© Disney • Pixar . Alle rechten voorbehouden.